Το Σάββατο 1 Μαρτίου 2025 το Λύκειό μας, για να αποχαιρετίσει τον Χειμώνα, πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον εκδρομή του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανήλιου και στο παραδοσιακό Μέτσοβο.
Άφθονο το χιόνι που συναντήσαμε, άφθονη και η διάθεση για παιχνίδι και δραστηριότητες στο οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο. Οι πιο τολμηροί έκαναν σκι, κάποιοι προτίμησαν το έλκηθρο, πολλοί έκαναν βόλτα με το τελεφερίκ, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έπαιξαν χιονοπόλεμο και απόλαυσαν την ομορφιά του αλπικού τοπίου.
Γεμάτοι από χιόνι και εμπειρίες χειμερινών σπορ και με όρεξη για φαγητό κατευθυνθήκαμε προς το παραδοσιακό διάσημο χωριό το Μέτσοβο. Εκεί περάσαμε όμορφα, αφού δοκιμάσαμε φαγητά από την ντόπια γαστρονομία και κάναμε βόλτες στα καλντερίμια και θαυμάσαμε τα σπίτια που είναι χτισμένα σύμφωνα με την ντόπια ηπειρώτικη αρχιτεκτονική.
Αργά το απόγευμα, αφού κάναμε και μια ενδιάμεση στάση στα Ιωάννινα, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής προς το Αργυρόκαστρο, γεμάτοι με εμπειρίες, γεύσεις και εικόνες από τις ομορφιές της ορεινής Ελλάδας.
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ!!!